marți, 8 mai 2012

Miami beach nail

Mai e puţin şi se dă startul unui nou sezon estival. Nu vei rata o vară fără să mergi la mare, aşa că problema este ce costum de baie îţi vei cumpăra. Am dat un search pe net si iată câteva sugestii demne de luat în seamă.

Designerii caselor de modă propun pentru trendul anului 2012 costume de baie cu modele jucăuşe, tinereşti, ce pot avantaja orice tip de siluetă. Cele florale, animal print, cu dungi sau buline polka sunt doar câteva dintre nebuniile propuse de creatorii de modă.
Dintr-o singură piesă
Anul acesta revine moda sofisticatului costum întreg. Influenţele vintage ale anilor ’60-’70 rămân şi în 2012 în centrul atenţiei. Dacă vrei să fii în trend, alege un costum dintr-o singură piesă în buline polka şi cu siguranţă vei fi vedeta litoralului.
Eşti clasică? Mergi pe deux pieces
Costumul de baie din două piese nu se va demoda niciodată. Dacă mergi pe această variantă, alege un costum din culori tari, neonul este pe val în această vară. Designerii marilor case de modă îţi recomandă culori precum roz fucsia, galben şi verde fosforescent sau imprimeurile florale.
Costumele de baie tip monokini
Prezent încă de la începutul anilor ’70 pe podiumurile designerilor, costumul de tip monokini este unul dintre cele mai sexy. Dacă silueta te avantajează, nu rata să ai în garderobă un costum monokini care îţi evidenţiază liniile corpului într-un mod excepţional. Ca imprimeu, sfatul nostru este să mergi pe unul de tip animal print sau cu buline polka.
Eşti retro, eşti in!
Dacă vrei cu adevărat să fii în pas cu moda, cumpără-ţi un costum de baie cu accente retro. Îţi poţi inspira ţinutele de plajă din pin-up-ul anilor ’50. Alege un slip cu talie înaltă şi un sutien fără bretele şi poţi deveni foarte uşor o Marilyn Monroe a litoralului în această vară.si cireasa de pe tort...


2 comentarii:

  1. Vreau la mareeee:(( Voi incerca si eu modelul cand plec in vacanta, sa intru cat mai bine in atmosfera :)

    RăspundețiȘtergere