Pagini

sâmbătă, 26 mai 2012

Deep purple


Culoarea mov si-a adjudecat un frumos loc intai pentru acest sezon in materie de haine si accesorii. Si pentru ca a inceput sezonul nuntilor si veti dori o rochie, va las sa va inspirati din propunerile designerilor. Fii vedeta petrecerii prin adoptarea unei rochii mov. 
In ceea ce priveste accesoriile, movul face ca bijuteriile din aur sa se vada deosebit si sa confere tinutei un look roman. Nu uita de poseta plic si de sandalele elegante. Incearca sa nu asortezi plicul la sandale ci la altceva, o bijuterie, farduri sau un detaliu de pe rochie.Mov electric, pruna, lila, sters sau inchis si enumerarea ar putea continua. In alegerea nuantei de mov potrivite trebuie sa tii cont in primul rand de culoare pielii. Daca ai pielea foarte deschisa nu apela la movuri prea aprinse, intrucat contrastul va fi prea mare si nici la movuri prea pale (lila spre bej), vei parea prea stearsa.














12 comentarii:

  1. CEA MAI FRUMOASA PICTURA DE PANA ACUM! EXTREM DE FRUMOS! BRAVO! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. cea mai frumoasa pictura de pana acum! felicitari,este superba! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. That's amazing

    www.starryeyed-1.blogspot.co.uk

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos arata unghiile tale, eu am inceput sa le neglijez pe ale mele din lipsa de timp, dar nuantele de mov imi plac le nebunie. Cred ca e cazul sa-mi innoiesc garderoba si sa ma ocup serios de manichiura, ca doar vine vara :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Thank you for your comment. Lovely nails design. I'm following your blog. Hope you check out mine :)

    RăspundețiȘtergere
  6. I already am a follower!!LOL.. thanks for the invite tho.. Thanks for dropping by to see my post.
    Nicky

    RăspundețiȘtergere
  7. Thanks for the comment on my blog :-)
    You have beautiful nails. Which polishes did you use for the mani?

    RăspundețiȘtergere
  8. pretty! thanks for your comment, i am now following your blog, please follow me back: http://myprettynailz.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Love this Mani! Love the color combo. Thanks for the comment. I'm following you.

    RăspundețiȘtergere
  10. foarte dragut bloggul si mai ales design-ul dar ar fi si mai de apreciat daca ai preciza ca design-ul de pe unghii e insiprat de la Robin Moises!! nu e o rusine sa ne insiparm dar macar sa nu ii luam creditul persoanei!

    RăspundețiȘtergere
  11. @Anonim
    Modelul l-am ''copiat'' direct de pe mainile unei prietene si nu am facut investigatii de unde ar fi putut sa-l reproduca...,nu stiam cine este aceasta Robin..despre care spui tu,dar am intrat pe google si am vazut ce lucruri frumoase face,drept pentru care m-am si inscris pe blogul ei.Daca am sa reproduc vreodata vreun model al oricui, am sa am bunul simt sa spun asta.In aceeasi masura, de apreciat ar fi si daca ai face comentarii cu numele tau si nu cu anonim.

    RăspundețiȘtergere